Workplace Innovation – rapport: Första utgåvan

Har du hamnat i gamla hjulspår på jobbet?

Oavsett om det är inaktuella pappersprocesser, för mycket information som skickas eller lagras i e-postmeddelanden eller lösningar för att komma runt restriktioner av fildelning gör hjulspåren att du inte kan fokusera på det primära målet: dina kunder. Oroa dig inte, det är du inte ensam om.

96 %

kämpade med affärsprocesser

Nöjdare medarbetare, nöjdare kunder och minskade kostnader

Tänk dig att kunna fokusera på att ge fantastisk service, utveckla och utöka verksamheten. De flesta företag som implementerade en Workplace Innovation Platform såg påtagliga resultat i att kostnaderna sjönk och produktiviteten steg.

85 %

rapporterade besparingar i tid och pengar

Fyll i formuläret om du vill hämta Workplace Innovation – rapport: Första utgåvan

Report image
 

Vi värdesätter din integritet. Genom att skicka in det här formuläret samtycker du till att få e-post med marknadsföring från FileMaker, Inc. Vi behandlar alltid din information i enlighet med våra integritetsregler. Du kan när som helst avsluta genom att klicka på länken för att avsluta prenumeration som finns längst ner i våra e-postmeddelanden. Integritetsregler

Vår tid för spårning av arbetskostnader för fakturering gick ner från i genomsnitt fyra timmar per jobb till under två minuter per jobb.

– Frank Masle JB Brighton Electric Co, Inc.