Rapport over het Werkplek Innovatie Platform: De eerste editie

Lijdt u aan de symptomen van een vaste werkroutine?

Of het nou gaat om achterhaalde papieren processen, om het feit dat er te veel informatie wordt doorgestuurd via e-mail of wordt opgeslagen in de e-mail, of om het zoeken naar manieren om beperkingen voor het delen van bestanden te omzeilen, uw vaste werkroutines zorgen ervoor dat u uw energie niet kunt investeren in datgene dat voor u het allerbelangrijkst is: uw klanten. Maakt u zich geen zorgen. U bent niet de enige.

96%

heeft problemen met bedrijfsprocessen

Blijere medewerkers, blijere klanten en lagere kosten

Moet u zich eens voorstellen dat u zich echt kunt richten op uitstekende dienstverlening, innovatie en de groei van uw bedrijf. Voor de meeste bedrijven die een Werkplek Innovatie Platform hebben geïmplementeerd, heeft dat concrete voordelen opgeleverd. Zo heeft het geleid tot lagere kosten en een hogere productiviteit.

85%

van de respondenten gaf aan dat er tijd en geld werd bespaard

Vul het formulier in om het 'Rapport over het Werkplek Innovatie Platform: De eerste editie' te downloaden

Report image
 

We value your privacy. By submitting this form you are opting in to receiving marketing email communications from FileMaker, Inc. We will treat your information at all times in accordance with our Privacy Policy. You can opt out anytime by clicking the unsubscribe link at the bottom of our emails. Privacy Policy

De tijd die we kwijt zijn aan het factureren van onze werkzaamheden, is gedaald van gemiddeld 4 uur per klus naar minder dan 2 minuten per klus.

— Frank Masle JB Brighton Electric Co, Inc.