FileMaker - Een dochteronderneming van Apple
Omslag van het gedetailleerde rapport over apps op maat voor 2018

Ontdek hoe grote en kleine bedrijven succes boeken met behulp van apps op maat.

Download het gedetailleerde rapport over apps op maat voor 2018

Rapport bekijken

Wat zijn de concrete voordelen van het gebruik van een app op maat voor uw bedrijf?

Of u nu korte metten wilt maken met inefficiënte taken, het aantal fouten bij de gegevensinvoer wilt verminderen of de productiviteit wilt verhogen, u doet er hoe dan ook goed aan om uw mobiele teams uit te rusten met een app op maat. Apps op maat zijn namelijk bedoeld om problemen van bedrijven snel op te lossen en inefficiënte werkwijzen op een effectieve, rendabele manier te elimineren.

93%

constateerde een afname van het aantal inefficiënte taken

Behoefte aan gebruiksgemak en flexibiliteit

Alle bedrijven zijn uniek en dat geldt ook voor hun behoeften. Daarom hebben ze een flexibele, gebruiksvriendelijke oplossing nodig die moeiteloos is aan te passen naarmate hun behoeften veranderen. Apps op maat staan integratie met andere gerenommeerde aanbieders uit de sector toe en blijven tegelijkertijd zeer betaalbaar.

76%

van de ondervraagden constateerde dat de investering zichzelf terugverdiende

Download het gedetailleerde rapport over apps op maat voor 2018 vandaag nog:

We value your privacy. By submitting this form you are opting in to receiving marketing email communications from FileMaker, Inc. We will treat your information at all times in accordance with our Privacy Policy. You can opt out anytime by clicking the unsubscribe link at the bottom of our emails. Privacy Policy